NEW YORK HERE I COME

Ja, då åker man till new york i en vecka. Jag vet inte vad jag ska säga än att jag är stum. NEW YORK. THE BIG APPLE.
 
Ja new york, nu får ni vara beredda för här kommer halvnorsken!!
 

Lite bajs bara

Jag behöver bara skriva av mig någonstans, jag orkar verkligen inte med människor som är så fruktansvärt patetiska som snackar hur mycket skit på internet. Men knappt tittar på en i skolan och tror att den är så mycket bättre. Skriver att man är "fittig", asså jag tar inte illa upp av orden på en digital skärm, så om du vill såra mig så gör det face mot face. Om du nu vågar.
 
Vi har inte pratats vid på säkert ett år, tro inte att jag orkar bry mig, jag slutade bry om om dig flera månader sen. Jag gav dig chansen men du kasta iväg den. Ditt val. Men du minns säkert om hur goda vänner vi var. Alla 300 bilder vi har på varandra. Allting vi gjort. Jag brydde mig inte speciellt mycket om dig förut, tyckte att du var en bra tjej. Tills nu då jag fick reda på det att du hade blivit så falsk. 
 
Jag har låtit dig vara, inte snackat skit eller gjort narr av dig. Jag trodde du var mogen nog att också göra det. Jag visste innan att du tänkte illa om mig, men varför skulle jag bry mig. Jag har mitt eget liv att ta hand om. Du tror att du är den enda som har det hemskt i livet, då säger jag att du har jävligt fel. Men jag blir inte en pessimist  för det.
 
Jag har gått vidare, när ska du?
 

Hello there

Tjena!
 
Ja jag har inte skrivit sen stenåldern men på en trött torsdag kväll så kom man på att man kan skriva lite jao.
Men i mitt liv har det varit lite upp och lite ner, men livet går vidare som man säger. 
Idag var det skolan, sen vara med angelicos innan vi åkte till miniorerna och dansade till popular. Den låten är ju så poppis bland småbarnen haha!
 
Nu ska jag ta en dusch och sova med rätten att vara en trött tonåring! :)
 
(instagram) - fridaayeah

Heaven on earth

Tjena!
 
Äntligen hemma efter en slitsam dag, jag hade inte ätit något förren nu. Mat har aldrig varit godare.
Jag slutade egentligen 3 men jag och elin stannade kvar för läxläsning. Vi är så mogna så!
 
Nu ser jag på big bang theory och äter choklad, kan inte bli bättre!
 

SOMMARVÄRMEN SNÄLLA STANNA

Godmorgon!

Några dagar sen jag skrev, jag var ju i norge i helgen. Men orkar inte skriva så mycket om det utan uppdaterar bloggen bara!
 
 
Det blir en sommarbild för jag vill att värmen ska vara året ut, men nejdå kylan måste komma redan nu! :/
 

Train

Nu är det resa som gäller, men det är faktiskt helt okey för med go musik och sällskap så blir allt lite bättre. Vi hörs och räkna inte med så många inlägg dom senaste dagarna!
Take care! :)
 

Spanish

Hola!
 
Torsdag, idag ska jag åka till morsan för att förbereda till lördag. Men först skolan, men får sluta tidigt för jag är så snäll!
När jag kommer hem blir det städa och packa, sen 3 h tågresa. Jippi....
 
Nu lanar jag, sarab och amanda i ett arbetsrum för vi börjar inte förren typ 45 min. Kollar ansiktboken, tumblr och lyssnar på musik. Gött att hänga med dom käraste! ^^
 



Förvirrad kvinna!

Hallå!
 
Som rubriken säger har jag varit ganska så har jag inte riktigt hängt med idag. Jag trodde det var onsdag så fick panik över att jag inte hade gjort min so läxa. Sen så kommer jag ihåg att det är onsdag!
Jag trodde att jag skulle åka till morsna imorgon, tidigt klockan 10 typ och slippa skolan. Men nej vi ska åka typ direkt efter skolan ist, och jag har sagt till alla lärare att jag inte ska komma imorn...
 
Nu lyssnar jag på musik och kollar på nya hörlurar, min gröna skullhead har gått i pension. Så jag får börja kolla på ett par nya! Ska oxå kolla på några in-ear som kan vara bra att ha på vinter och lektionerna!
 
Usch denna tanke att man måste göra sig i ordning för vintern! :s
 

ORDERED

VÄRLDENS MEST AWESOME HOODIE JACKA!! ^^
 
 

Today

Tjena!

Idag har det varit lugnt, vi började snacka om skolans kabaré idag så det kommer igång. Temat i år är "Blod, svett och tårar". Sjukt bra tema för det finns ju så mycket man kan göra med det!
 
Nu har jag ätit middag och gått kvällspromenad med tindra och ska duscha, sen imorn i skolan är det kort igen för jag är med i elevrådet. 
See ya! :)
 

Good Music #1

 

Laugh a little!


@ school

Halloj
 
Nu har man so i skolan, har haft en go sovmorgon utan stress och ätit frukost för första gången. Idag ska vi ta klassfoto, så man är liiite nervös faktiskt. Det är ju sista året, sista chansen för en bra bild!
 
På so'n nu ska vi skriva om efterkrigstiden, tiden efter andra världskriget. Det är ganska kul att se dom flesta i klassen tycker det är skittråkigt medans jag tycker det är bara kul att lära mig om haha! ^^

 
Jag och lisa taggar!!
 

Fullspäckad Söndag

Tjenare!
 
Dagen börjar med att syrran väcker mig bara för hon har tråkigt tror jag.
Sen ringde morsan och säger att vi måste fixa till konfafesten på lördag, juste jag har inte sagt att jag konfirmerade mig i sommar och den norska släkten.. men fasen jag har inte sagt att jag är halvnorsk heller haha!
Aja, dom vill fira mig på lördag för att konfirmation är mycket "större" i norge. 
 
Sen följde jag med när syrran skulle övningsköra, efter handlade vi mat för jag skulle laga middag till hela familjen. Jag lagade en bakad carbonara som jag hade gjort i hemkunskapen, och alla tyckte den var så god så! ^^
 
Nu ska jag duscha och kolla kläder jag ska ha till klassfotot imorgon!
 
(gammal bild)

Fakta

Lite fakta om mig för så intressant är jag!
 
Vad jag heter: Frida Andersson
 
Född: 97-02-13
 
Favoritbok: Varulv
 
Favoritämne i skolan: Idrott, so och musik
 
                                   Varför jag började blogga: Jag tycker om att skriva av mig lite om vad som händer i mitt liv, älskar att läsa gamla inlägg och minnas! 
 
Jag tränar: på sportlife
 
        Favoritårstid: SOMMAR.
 
Husdjur: Hund
 
Favoritdjur: Varg
 
Skostorlek: 39
 
Syskon: En syster, en bror och 2 plast bröder
 
            Vill resa till: Italien, Kroatien och New york!
 
          Favoritserie: Teen wolf, the big bang theory, two and a half men och smallville
 
Bästa känslan: När det inte finns några bekymmer, hakuna matata!
 

Saturday

Halloj!
 
Dagen efter en grymt rolig kväll med världens bästa så har man fått värk i hela nacken och en liten del av ryggen, börjar undra om det är något fel på mig haha!
 
Jag kom precis hem efter har varit med simon, vi kollade i affären på stan och snackade om allt eftersom vi inte hade setts på ett tag, han är för goo den killen! 
Nu blir det att käka baguett och lyssna på MCR! <3
 

RSS 2.0